Case Standard vs Case Inteligente 

Chiar exista diferente ?

  Luxom in Romania si Republica Moldova
         
Confortul de acasa
 
     
         

confortul de acasa 

 Casa Inteligenta, acel mic plus

care se traduce prin sentimentul "ma simt bine acasa"

 
daca e standard ..
   daca e Luxom..
 

Avem confort termic general, senzorul din camera cea mai rece comanda intreaga cladire.

In loc sa incalzim doar camera rece, vom deschide geamurile in camerele mai calde.

 

 Casa inteligenta asigura confort in camerele locuite, economii in celelalte.

Temperatura specifica stilului de viata, separat fiecarei camere, toate posibile in acelasi timp.

 

Pentru fiecare lumina, avem nevoie de cate un intrerupator.

Daca dorim sa comandam 5 lumini dintr-un singur loc, amplasam 5 intrerupatoare unul langa altul.

 

Un intrerupator inteligent comanda cu usurinta 16 lumini independente, posibilitatile maxime fiind de 80.

Gabaritul ocupat pe perete, este doar al unui singur intrerupator.

 
Daca iluminatul nu e destul, mutam scaunul mai aproape de bec. Daca tot nu ajunge, schimbam becul cu unul mai puternic.   Iluminat uniform si intensitate potrivita in orice situatie, indiferent de gradul iluminatului natural sau pozitia in incapere.
 

intrerupator standard 

comenzi standard

 

CINCO, intrerupatorul inteligent 

comenzi Luxom

     
Daca dorim sa stingem lumina inaintea vizionarii unui film, ne felicitam ca am montat intrerupatorul la doar 4 m departare. Dupa aceea, pornim televizorul, DVD-ul ... fiecare cu alta telecomanda.   Cu iPAD-ul sau iPhone-ul in mana, reglam intensitatea iluminatului, pornim televizorul, DVD-ul, reglam volumul sunetului, coboram jaluzelele ... fara a  ne ridica din fotoliu.
 
 
Inainte de plecare, facem un tur al casei si verificam fiecare lumina, le stingem daca au ramas aprinse, scoatem din priza aparatele, plecam in graba dupa care ne gandim daca nu am uitat vreun geam deschis.   Prin apasarea butonului “plec, te descurci” amplasat langa iesirea principala, LUXOM va stii ce are de facut. Va stinge luminile, va oprii anumite prize, va cobora jaluzelele, va comuta incalzirea pe economic ...

   
Ajunsi acasa in intuneric, va gasiti drumul cu greu pana la usa, o dechideti si va felicitati ca ati nimerit cheia din prima, cautati primul intrerupator si gata ... va orbeste lumina !   Instalatia stie sa va asigure o primire calduroasa ... va ilumina calea de acces in curte, va asigura un iluminat de baza  imediat ce ati intrat in hol, va porni incalzirea ...
     
         
Economia energiilor
       
         
economia energiilor, facturi mai mici, salvati planeta
  daca e standard ..   daca e Luxom..
  Inainte ca copii sa ajunga la majorat, platim aproape inca o data valoarea imobilului, doar prin facturi de energie.   Luxom este capabil sa opreasca risipa energiei, atat electrice cat si termice. Se foloseste inclusiv de sursele naturale pentru a asigura economii maxime la facturi.
  Probabil tuturor ni s-a intamplat sa stam la rand cu factura de energie in mana, convinsi ca din nou platim peste masura. Si inca s-au anuntat noi scumpiri ...
 

Casa Inteligenta poate comuta incalzirea pe economic atunci cand plecam de acasa.

Poate stinge luminile din camera copilului, din garaj, din pivnita, din mansarda, etc daca le-am uitat aprinse ...

  Consumam multa energie pentru iluminat, in plus cumparam si schimbam regulat becuri.   Luxom asigura consum scazut + durata de viata lunga la echipamente, deci dubla economie !
   
 
 banii aruncati pe fereastra  |  turul casei inainte de plecare  |  eliminarea pericolului de electrocutare

  temperaturi potrivite in camere  | extinderi fara a sparge peretii  |  facturi mai mici la energie 

 case standard vs case inteligente  | comparati si alegeti

soft gratuit de control al casei


Siguranta
       
    daca e standard ..
   daca e Luxom.. 
siguranta, liniste, familie fara griji   S-a ars un bec dar nu il schimbam de frica electrocutarii... poate nici nu intra in discutie shimbarea unui intrerupator sau priza.   Luxom exclude in totalitate posibilitatea electrocutarii la intrerupatoare, la fel avem functia de decuplare totala inaintea schimbarii unui bec sau al prizei.
   Plecam in graba dimineata, iar la jumatatea drumului ne punem intrebari... oare am stins luminile, am oprit cuptorul, am inchis toate geamurile ... ?! Oare se repeta si azi?
Luxom opreste consumatorii la plecare. Fierul de calcat, cuptorul de microunde sau cuptorul electric ramase accidental in functiune la plecare, nu mai atenteaza la siguranta cladirii.
 

Plecam in concediu, rugam vecinul sa treaca din cand in cand pe la noi cat timp suntem plecati, el oricum nu dorea sa plece...

  Paza buna inlatura primejdia rea... pentru perioada de concediu, alegem functia de simulare a prezentei, care va aprinde si stinge iluminatul dupa un program prestabilit.
   
 
In cazul unei efractii, chiar daca alarma intra in functiune, in majoritatea cazurilor atentatorul pleaca printr-un colt intunecat, fara ca echipa de interventie sa observe.
   Casa Inteligenta, pe langa pornirea alarmei si anuntarea echipei de interventie,  va ridica toate jaluzelele, va aprinde toate luminile din casa si curte ...
     
Aerisirea unui restaurant, necesita o atentia deosebita a personalului si in majoritatea cazurilor, spre frustrarea gazdei, clientii vor anunta neregula.   Senzorul de aer curat, va informa si va comanda automat ventilatoarele pentru a restabili aerul potrivit. Va stii limita intre aer curat si aer prea rece.
     
La incendiu, reactia normala a omului este salvarea proprie, a celui aproape, eventual una-doua obiecte mai valoroase.
  Inainte ca pompierii sa intervina, nimeni nu va avea in grija sa caute si sa opreasca sursa incendiului.
 

In caz de incendiu, toate luminile de urgenta spre caile de evacuare vor fi aprinse iar circuitele de iluminat si prize vor fi deconectate pentru a opri orice sursa de incendiu, in cazul in care este alimentat electric.

In camerele unde nu se detecteaza prezenta umana, ventilatoarele vor fi oprite pentru a bloca alimentarea flacarii cu oxigen.

     
Luxom    
     
luxom business
 

Comenzile intrerupatoarelor, termostatelor si senzorilor, sunt transmise pe BUS digital. Extinderea ulterioara necesita doar conectarea noului echipament la BUS, sparturile sunt de domeniul trecutului.

  Solutia Luxom este pregatita sa asigure flexibilitate maxima pentru cazul in care ati uitat ceva la inceput, schimbarea functiilor se realizeaza prin simpla reconfigurare a echipamentelor, posibil si de la distanta daca beneficiarul doreste.
  Luxom asigura iluminatul optim dorit prin reglarea intensitatii, fara a opri vreun bec. Ajuta productivitatea, reduce costurile, salveaza timp.
  Folosind calculatorul de preturi de pe pagina www.shop.comfil.ro, aflam singuri costul orientativ pentru casa visata.  Specialistul ne va optimiza solutia si va reduce cheltuielile.
     
   
Garantia Luxom
 

 

garantia cea mai extinsa

 

 

12 luni, ca la concurenta ...
+ 24 luni garantie, pt ca e Luxom !


36 luni - garantia cea mai extinsa in domeniu !
 
 si totusi ... cat costa ?!